Висока ефективност

Произведен по най-модерна технология, обезвлажнителят TWE Alpha Q13 ще отстрани видимо и бързо излишната влага и конденз. Изключително подходящ за жилища с помещения до 60 m².

Енергоспестяващ

Със своите 145 W консумирана мощност, TWE Alpha Q13 е най-икономичният обезвлажнител за капацитета си. Спестява пари като за кратко време постига желания резултат.

Режим "Сън"

Максимален комфорт се постига с тихия режим на работа, само 35 dB. Това допринася за спокойното пребиваване във всяко помещение, в което уредът работи.

Защита срещу намокряне

Разработен с повишено внимание за безопасна работа и срещу инцидентно попадане на капки вода върху него. Ниво на защита IPX4 - защитен от пръскане от всички посоки.

Светлинен дисплей

Показва текущата влажност, както и работния режим. Раположен е удобно върху горната част на уреда за лесно наблюдение. Има висок контраст и може да бъде напълно изключен в режим "Сън".

Сензорни бутони

Управлението става само с докосване на бутоните, без натиск и без усилие.

Детска безопасност

Има вградена функция за заключване на бутоните така, че да няма опасност дете, домашен любимец или по случайност някоя настройка да бъде променена или уредът да бъде спрян.

Регулиране на влажността

TWE Alpha Q13 може да се настрои да поддържа определено ниво на влажност в помещението. Диапазонът на регулиране е от 30% до 80% като има и настройка за непрекъсната работа.

Елегантен дизайн

Компактният Alpha Q13 се отличава с изчистена външност и ергономичен дизайн. Стройният силует и вълнообразната горна решетка  придават елегантност, с която се вписва чудесно във всеки интериор.

Екологичност

Благодарение на това, че се използва хладилен агент R290, който не е парников газ и е безопасен за озоновия слой, обезвлажнителят съответства на най-високите изисквания за опазване на околната среда.