Close
Затворете Количка

Няма продукти

Да се зададе Доставка
0,00 лв Общо

Поръчайте

Продуктът е добавен в количката
Количество
Общо
Вашата количка има 0 продукта. Вашата количка има 1 продукт.
Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката
YL-2100LCD Влагорегулатор 3-в-1 Преглед отблизо

Влагорегулатор YL-2100LCD «3-в-1»

415,83 лв

twe2100lcd

Нов продукт

Описание

  • До 12 L/24 h обезвлажняване, до 420 mL/h отдаване на влага
  • Генератор на отрицателни йони.
  • Може да поддържа постоянна влажност.
  • Настройка от 30 до 80% RH през 5% и режим на постоянна работа.
  • Нано-филтър срещу алергени и патогени.
  • Автоматична работа или ръчен избор на режим.
  • LCD дисплей, показва текущи температура и влажност.
  • Възможност за дрениране през тръба (2 m включена в комплекта).

Повече детайли

Техническо описание

Обезвлажняване, l/24 hдо 12
Овлажняване, ml/h420
Въздушен дебит, m³/h120
Ниво на шум, dB49
Скорости на издухване1
Резервоар на обезвлажнителя, l3,8
Резервоар на овлажнителя, l3,2
Mощност при обезвлажняване, W265
Мощност при овлажняване, W400
Мощност при пречистване, W30
Постоянен въздушен филтърМрежест, миещ се
Допълнителен въздушен филтърНано-филтър, сменяем
Дренажен отворДа
Височина, cm54,5
Широчина, cm43,0
Дебелина, cm23,0
Нето тегло, kg13,4

Повече информация

При всички положения, когато говорим за здравословен начин на живот, то трябва да започнем от въздуха. Защото без него не можем, а от неговите качества зависи доколко сме жизнени и ефективни.

Влагорегулаторът YL-2100LCD «3-в-1» е един уникален по своето действие електроуред. Функционално той обединява в себе си обезвлажнител, овлажнител и комбинация от йонизатор плюс специален нано-филтър за пречистване на въздуха. Ключът в едно такова съчетание е, че се постига възможно най-полезният и здравословен микро климат в закрити помещения. Уредът създава и поддържа влажност в границите на най-комфортното ниво за човека от 50% – 60%, успешно отстранява неприятните миризми, както и задържа и унищожава болестотворните бактерии. В рамките само на 20 до 60 минути над 99,99% от най-опасните бактерии като коли-бактерия О-157 ще бъдат обезвредени.

Уредът е отлично решение за домашна употреба, фитнес-салони, SPA-центрове, помещения за масаж или релакс, медицински кабинети, изобщо за места, където полезното ниво на влажност, чистота на въздуха и неговото качеството са от голямо значение. Влагорегулаторът напълно преустановява появата и развитието на мухъл и плесени, увлича и задържа различни вредни газове.

Какво е характерно за работата на уреда.

Когато влажността в помещението започне да надвишава едно предварително зададено ниво, влагорегулаторът работи като обезвлажнител. Когато тя се понижи под това ниво, той автоматично преминава в режим на отдаване на влага. При достигане на фиксираното ниво, пак автоматично се включва йонизаторът, а през цялото време въздухът, който постъпва в уреда, преминава през специалния нано-филтър като по този начин се постига и ефекта на дезинфекция и пречистване на въздуха. В допълнение, може да се комбинират режимите – обезвлажняване + йонизация и овлажняване + йонизация. Също така има вграден таймер за програмиране продължителността на работа.

Благодарение на прецизната електроника и вградените датчици за влажност и температура, употребата е изключително лесна. Удобният контролен панел е снабден с LCD екран, на който се отчитат относителната влажност и температура във всеки един момент и се изобразява допълнителна полезна информация.

Освен автоматична (комбинирана) работа е възможен също и ръчен избор на функция – обезвлажняване, отдаване на влага или йонизация:

· като обезвлажнител, уредът улавя излишната влага от въздуха и я превръща във вода. Тази вода се събира в резервоар, който се излива при напълване. Съществува и опцията водата да се оттича директно през отвор в корпуса, за да не е необходимо обслужване на уреда и той да работи без никакво наблюдение.

· когато работи като овлажнител, уредът генерира водна пара, която изпуска в помещението. По този начин се постига комфортна влажност и се предпазва въздуха от прекомерно изсушаване.

· йонизацията се осъществява от карбонов генератор на отрицателни йони с достатъчна концентрация (2,1 милиона на куб. cm), за да унищожава пълноценно широк спектър от патогени и алергени.

· специалният нано-филтър е разработен по оригинална японска технология. Той задържа и най-фините механични замърсители на въздуха, но това, което е по-важно е, че улавя и убива болестотворните бактерии в окръжаващия въздух, тъй като е трайно третиран с бактерицидни и дезинфекционни препарати.

За сваляне